Facebook

Facebook

3 weeks ago

Travel Myway

Nog even een tip voor vandaag....šŸ˜.

Vier 150 jaar cruisen met ode HAL! Boek tijdens Have It All+ pakket (tot 28 februari te boeken) en ontvang inclusief een upgrade naar een balkonhut en speciale tarieven voor kinderen op meer dan 500 cruises. Boek vĆ³Ć³r 31 januari en ontvang een bonus: tot $400 boordtegoed!*

#TravelMyWay #ZorgeloosReizen #cruisen #EXTRAS #Hal #HaveItAll
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Travel Myway

Ik gaf gisteren al aan dat er veel aanvragen zijn, dus ik heb maar even voorbereidingen getroffen voor alle aanvragen die ik nog hoop te krijgenšŸ˜.
Deze lege reistasjes zijn klaar om gevuld te worden, wordt een van deze tasjes van jou šŸ„°?

#TravelMyWay #ZorgeloosReizen #reistasjes
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Travel Myway

Beste klanten,

Allereerst de ALLERBESTE wensen voor 2023, vooral het liefste in goede gezondheid en een beetje geluk kan ook geen kwaad.

Natuurlijk hoop ik ook een reislustig jaar voor iedereen en aan mij zal dat niet liggen šŸ„°.
Maar ik merk trouwens ook aan jullie niet, want het jaar is maar net begonnen en de aanvragen stromen binnen šŸ˜.

Dat betekent wel dat je er vanuit gaan dat de prijzen zullen gaan stijgen. Of...er komt zoveel vraag dat de touroperators meer gaan inkopen, dan valt het weer mee.

Toch kan ik niet vaak genoeg zeggen: Vroeg-boeken loont echt, zeker als je aan een bepaalde periode vast zit. En zeg nou zelf, wat is er leuker dan de voorpret?

De wintersport wordt dit jaar nog een uitdaging....wil je sneeuwzekerheid, denk dan aan Scandinaviƫ, ook daar zijn prachtige skigebieden.

De boekingen die ik al gedaan heb en nu aan het behandelen ben lopen echt compleet uit een. Van Zuid Afrika, Namibiƫ, tot Amerika/ Canada, CRUISEN (binnen en buiten Europa), wintersport in Oostenrijk/ Frankrijk/ Noorwegen/ Finland, verder bestemmingen als IJsland, Cuba, De Nederlandse Antillen/ Caribbean, Mauritius, de Seychellen, de Bahama's, Australiƫ/ Nieuw Zeeland, Thailand, Turkije, Dubai, Indonesiƫ, Suriname, Costa Rica, Scandinaviƫ en natuurlijk niet te vergeten Europa met als favoriet Spanje/ Canarische eilanden, Italiƫ, Griekenland, Portugal.

Zoals jullie zien, heeeeeel divers! Maar wees niet bang, ik krijg er nooit genoeg van šŸ˜. En kom gerust met nog andere bestemmingen en ook al ben ik er niet geweest, ik zoek het graag allemaal voor jullie uit.

Op naar een mooi 2023!

#TravelMyWay #ZorgeloosReizen #maatwerk #pakketreizen #nietduurder #voorpret #geluk #bestewensen #wereld #bestemmingen
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Travel Myway

Vandaag weer een berichtje van een klant die pas op Curacao geweest is met haar gezin:

Bedankt voor de fantastische service van onze vakantie. Alles tot in de puntjes verzorgd. Van het reistasje tot aan de stoelen die werden gereserveerd. Topper ben ješŸ’‹.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Other Services

Home

Ik ben Mija (M-ij-a) de Nijs zelfstandig/ persoonlijk reisadviseur, of simpel gezegd; eenĀ reisagent aan huis. MijnĀ mottoĀ is:Ā Zorgeloos reizen Wat

Profiteer

Profiteer voor uw vakantie van Travel Myway met de beste aanbiedingen van alle bekende touroperators,Ā  voor uw zomervakantie, wintersport, rondreis,

Service

De persoonlijkeĀ “service” begint bij het plannen van uw reis en gaat door tot ruim na thuiskomst. Denk o.a. aan uw reis geheel naar wens

Zelf je reis boeken

Hier kun je zelf je reis boeken: Fly to the west       Wandelvakanties Reizen per camper Weg van de massa