Facebook

Facebook

2 days ago

Travel Myway

1 week zon All Inclusive 500 euro pp....kan dat?

Ja dat kan, ga naar Turkije of Egypte en je kan een heerlijke week hebben. Beide landen zijn prima te doen, het weer is er nog heerlijk en voor 500 euro pp een tweepersoonskamer (op basis van 2 personen) aan het strand én All Inclusive, echt het kan!! 😁

Vraag mij gerust om meer informatie.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Travel Myway

De USA gaat OPEN!!
Woehoe....de USA gaat open voor gevaccineerde Europeanen op 8 november. Ik moest het gewoon even kwijt, het is toch wel ons meest favoriete vakantieland. Hoewel ook Portugal laatst ook onze hart heeft gestolen en er zeker veel meer mooie landen zijn, maar ja, iedereen heeft zo zijn voorkeur toch 😁.
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Travel Myway

Een tijdje geleden zei ik al dat reizen al weer prima kan met wat extra regeltjes. Toen hadden we 2 weken een rondreis door Portugal gedaan. Dat was erg goed bevallen.

In deze hadden we een rondreis in Amerika gepland staan, maar dat was nog net even te vroeg en we besloten er dan maar een "relaxed" vakantie op Aruba van te maken.

Totaal iets anders, maar 2 weken op 1 plek hebben we eigenlijk ook nog nooit gedaan, dus een mooi moment om dat eens te proberen.

We gingen naar Tamarijn, een laagbouw hotel met alle kamers aan zee.... Het eiland is niet groot, maar we hebben 2x een dag een auto gehuurd en hebben ons prima vermaakt. Verder geregeld gesnorkeld, een excursie met een catamaran gedaan, gefietst, gekajakt en gewoon heerlijk genikst.

Aruba heeft een stuk kust waar alleen laagbouw is en een stuk waar alleen hoogbouw is. Het laagbouw deel is echt meer voor de mensen die van rust houden, het hoogbouw deel is wat massaler met ook heel veel vertier in de buurt.
Er zijn ook vakantiehuizen te huur.

Afijn, voor ieder wat wils dus en ook na 2 weken waren wij het uitzicht echt niet zat. Ik was half 7 wakker, stapte naar buiten, voetjes in het zand, strandstoel erbij, laptop op schoot en even werken. Dat was echt geen straf! Ofwel zoals ze zeggen,:
Aruba, One Happy Island...

Verder laat ik de foto's maar spreken, ik denk dat die genoeg zeggen.
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Travel Myway

Turkije
Wil je naar Turkije...dat kan prima hoor. Vraag mij eens om aanbiedingen...😎.

Maar ook naar andere Europese bestemmingen kan ik vast iets vinden.

Of ben je toe aan wintersport..wacht niet te lang als je tijdens de schoolvakantie wil.

Afijn....kom maar op ik vind het zo heerlijk om weer met reizen bezig te zijn🤩.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Other Services

Home

Ik ben Mija (M-ij-a) de Nijs zelfstandig/ persoonlijk reisadviseur, of simpel gezegd; een reisagent aan huis. Mijn motto is: Zorgeloos reizen Wat

Profiteer

Profiteer voor uw vakantie van Travel Myway met de beste aanbiedingen van alle bekende touroperators,  voor uw zomervakantie, wintersport, rondreis,

Service

De persoonlijke “service” begint bij het plannen van uw reis en gaat door tot ruim na thuiskomst. Denk o.a. aan uw reis geheel naar wens

Zelf je reis boeken

Hier kun je zelf je reis boeken: Fly to the west       Wandelvakanties Reizen per camper Weg van de massa